Tetőfedés cseréppel

A kerámiából vagy betonból készült tetőcserép a világ legelterjedtebb tetőfedő anyaga. Az ilyen típusú cserepek alkalmazása évezredekre nyúlik vissza, de a hagyományon kívül népszerűségüket a hangulatuk és egyedülálló esztétikájuk adja.

Sokan a kerámia, vagy égetett agyag cserepeket részesítik előnyben, és azok közül is a  Tondach kerámia tetőcserepek bizonyulnak a legjobbaknak. A duplafedésnek, valamint a vízzáró hornyoknak köszönhetően a kerámia tetőcserepek teljes vízzárást és széllel szembeni ellenállást tanúsítanak. Emellett a Tondach kerámia cserepek környezetbarát gyártási technológia alapján készülnek, így ennek során lélegző, porózus szerkezet alakul ki.

A kapilláris szerkezet miatt a nedvességet a cserepek felveszik, majd gyorsan le is adják. Ezért fagyállóak és légáteresztőek, amik szintén plusz előnyöknek számítanak. Talán nem is kell mondani, de a minőségi tetőcserép ismárve a mechanikai hatásokkal szembeni ellenállósság, vagyis fontos, hogy ellenálljon a hőingadozásoknak, legyen szó télről vagy épp nyárról.

Az agyagcserepek alapanyagukból adódóan könnyűek, ezért azok felrakása is gyorsnak és egyszerűnek bizonyul. Ráadásul könnyen javíthatók és karbantarthatók. Könnyű kezelhetőség, egyszerű kiselemes fedés. Javításoknál és állagmegőrzéseknél gyors és egyszerű munkát igényel. Aki nem tudta volna, a kerámia cserép sav- és lúgálló. Ez elsősorban a madárpiszok miatt előnyös, ugyanis nem fakítják ki a tetőt.

Egy szó, mint száz: a Tondach cserepekkel mindenki jól jár, ugyanis tökéletesen illeszkedik minden házhoz és számos pozitívuma sokéves megoldást nyújt a tetőfedésben. Ajánljuk mindazok számára, akik a megbízható megoldások hívei.

Ingyenes ajánlatkérés
0
Év tapasztalat
0
Elégedett ügyfél
0
Befejezett projekt

Bemutatkozás

Több évtizedes szakmai tapasztalattal vállaljuk családi házak, társas házak, ipari- és kereskedelmi épületek, egyéb létesítmények tetőfedő, bádogos munkáit az Ön elképzelései szerint, rövid határidőn belül.

Fontos számunkra a profi, precíz kivitelezés és Ügyfeleink elégedettsége, ezért csak kiváló minőségű alapanyagokkal dolgozunk, munkáinkra garanciát biztosítunk!

TETŐFELÚJÍTÁS ÁLLAMI TÁMOGATÁSSAL

Igényeljen 3.000.000 Ft vissza nem térítendő támogatást tetőjének felújításához. Csapatunk teljeskörű ügyintézéssel áll rendelkezésére!

+36 70 397 2523

Miért válasszon minket?

DÍJMENTES ÁRAJÁNLAT

A felmérés és az árajánlat minden esetben ingyenes!

20 ÉV TAPASZTALATTAL

Már több mint 20 éve foglalkozunk tetőfedő, ács és bádogos munkákkal. Szakértelmünk garancia a minőségre!

GARANCIA

Az elkészült munkákra akár 10 év garanciát vállalunk!

MINDIG HATÁRIDŐRE

Felkészült csapatunk mindig betartja a szerződésben vállalt határidőket!

Hívjon most és kérje

INGYENES AJÁNLATUNKAT!